Referencer

REFERENCER


NADA er et supplerende recovery- eller empowerment program.
Metoden støtter personlig udvikling og fremmer brugen af egne ressourcer.

Nada betyder ”lyd”. Men Nada er den lydløse lyd eller ”stilhedens stemme”.KONE A/S


KONE A/S: Implementering af NADA i virksomhedens Kulturprofil. Dvs alle medarbejdere har mulighed for at få NADA på arbejdspladsen. De investerer selv i tiden, KONE A/S betaler behandlingen. Denne metode er banebrydende, og ikke før set i en privat virksomhed.

Det ses i offentligt regi, hvor omsorgspersonale giver hinanden NADA.

Således deltog jeg i Den Internationale NADA konference, hvor jeg talte for 500 NADA praktikere fra hele verden, om det at implementere NADA i virksomhederne. Det blev mødt med stor begejstring.

Lars Wiinblad nævner mit banebrydende koncept i sin bog NADA-Metoden, side 269.

 

Claus, tidligere supervisor nu sælger, KONE A/S: “Min oplevelse med NADA: mere fysisk energi. Mere psykisk energi og overskud og ro. Mindre ondt i hovedet. Færre spændinger i hals og nakke. Vægttab. Hudlidelser mere i ro. Færre toiletbesøg (mere ro på blæren).” 1.6.2016.


Kenn, supervisor, KONE A/S: “Først og fremmest vil jeg sige tak for du tænker så meget på dine kolleger.

NADA har gjort en kæmpe forskel for mig. Noget jeg har taget til mig, er betydningen af det at koble fra. Jeg tager en time indimellem, hvor jeg rydder sindet og tænker på absolut ingenting. Kører en tur til havet eller en skov og spiser min frokost. Det har jeg aldrig tænkt på at gøre før. Når jeg har disse Time-outs mærker jeg mig selv og livet. Hører fuglene synge og ser insekterne arbejde. Det giver mig en utrolig glæde og ro. Før jeg startede med NADA, følte jeg mig ofte småstresset, ikke alvorligt men alligevel godt på vej. Jeg var begyndt at sove uroligt og drømte ofte om at jeg lavede systemer og om problemstillinger jeg ikke kunne få løst. Vågnede ofte ved 4 tiden og kunne ikke falde i søvn igen. Efter de første par behandlinger med NADA blev min søvn tungere og jeg havde svært ved at komme op om morgenen. Efter 4 behandlinger, var mit søvnmønster bedre. Jeg var træt når jeg gik i seng, sov igennem og stod op når uret ringede. Der er stadig lige så mange opgaver som tidligere, men jeg kan bedre håndtere at være bagud. Jeg løber ikke længere rundt om mig selv og er generelt blevet mere glad, både på jobbet og privat.” 1.6.2016.


Torben, sælger, KONE A/S: “Du er rigtig god til at skabe ro og en god “stemning” omkring det der skal til at ske. Det som jeg har oplevet ved NADA, er at jeg sover 1-2 timer mindre den første nat, men selv med mindre søvn følte jeg mig rigtig frisk. Jeg vågner heller ikke så ofte eller slet ikke, om natten. Jeg er normalt meget aktiv i min fritid, og det kan være jeg føler lidt mere udholdenhed, og lidt større overskud.” 1.6.2016.

ANDRE KLIENTER


Hans, direktør i finananssektor,: “Mine nakkespænd-inger er væk, ved ikke om det hænger sammen med NADA, men det er tænkeligt.” 28.5.2016.


Tine led af søvnproblemer. Beskriver at hun kun får 1-2 timers søvn pr. nat i perioder. Efter første NADA behandling fortæller hun: “Godmorgen Louise. Jeg har sovet pragtfuldt. Har været noget nær bevidstløs. Gik i seng kl. 22.30 og sov som en engel, da min mand gik i seng en times tid senere. Vågnede frisk kl. 6 i morges. Så tak for en god nattesøvn.” 12.4.2016.


Bente lider af uro og ADHD-symptomer. Beskriver efter 3. behandling med NADA: “NADA har fået mig til at slappe af og sove rigtig godt.” Bente sendte mig billeder af hendes søvnmønster på en App hun havde, hvor det var helt tydeligt hvor god hendes søvn blev. 3.6.2016.

Susanne har en rygskade med kroniske smerter og deraf dårlig søvn. Hun beskriver efter NADA behandlingerne at: “Efter første behandling følte jeg mig meget afslappet og sov godt. Næste gang mærkede jeg ikke noget, da jeg ikke sad stille med nålene. Tredje gang var rigtig god og der fik jeg en lang nattesøvn uden afbrydelser. Jeg glæder mig til at få NADA igen.” 3.6.2016.

Jens, søvnproblemer og allergi: “Efter 15-17 NADA behandlinger i løbet af 8 uger, har jeg umiddelbart forbedret mit søvnmønster. Er ikke længere oppe flere gange hver nat og har let ved at falde i søvn igen, efter at være vågnet. Jeg tænker mere fokuse-ret og opfanger flere detaljer, som dermed indgår i mine overvejelser og reaktioner over for andre, hvilk-et jeg har undret mig over. Jeg har tidligere lidt af voldsom allergi, dette er forholdvis i ro nu, selv om maj og juni er højsæson for min allergi. Her har jeg kombineret NADA og zoneterapi, hvilket har gjort det unødvendigt at tage antihistaminer. Fra 2 piller dagligt på en almindelig maj dag, til 1 pille i hele maj måned! Selve konceptet med at sidde stille med NADA nåle i ørene i 45 min er en fantastisk oplev-else, man føler sig afslappet, uden at være dødtræt.” 1.6.2016.


Copyright @ All Rights Reserved