NADA

NADA er et supplerende recovery- eller empowerment program.
Metoden støtter personlig udvikling og fremmer brugen af egne ressourcer.

Nada betyder ”lyd”. Men Nada er den lydløse lyd eller ”stilhedens stemme”.


NADA


NADA er en metode, udviklet af Dr. Michael Schmidt og hans medarbejdere på Lincoln Hospital, Bronx, New York, i 1970´erne.
Læs meget mere på NADA-Danmark.dk

NADA – National Acupuncture Detoxification Association – en recovery-model baseret på øre-akupunktur . NADA akupunktur har sin oprindelse i TCM - traditionel kinesisk medicin, hvor Ying og Yang er helt centrale begreber. Disse kræfter er i konstant bevægelse og søger at skabe indbyrdes balance.

NADA er fødselshjælper for de ressourcer, du har glemt du har!

Metoden er effektiv for såvel fysiske som psykiske ubalancer.

De fysiske ubalancer er søvnproblemer, træthed, fysisk uro, stress, aggressiv adfærd, svedtensens, hurtig puls, hjertebanken, højt blodtryk, hovedpine
og smerter generelt. Kvalme, tarmproblemer, rysten, muskelkramper, kuldefølelser og snue.

De psykiske ubalancer er angst, uro, stress, depression, tankemylder, søvnforstyrrelser som mareridt. Stoftrang fra bla. alkohol, sukker og overspisning, og rygning og andre stimuli.

 

Min erfaring gennem mere end 1000 behandlinger er, at NADA er som skabt til at rette op til disse ubalancer, så vi får overskud til at gøre de ting der giver mening, og dermed bekæmper stress og depression.

 

NADA er 5 sterile nåle, sat i hvert øre. Behandlingen varer i 45 minutter. Der serveres NADA-te til og det er nødvendigt at forholde sig fuldstændigt i ro. Ingen digitale forstyrrelser. Tak.


Copyright @ All Rights Reserved